Spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- 1 reviews
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- Snijd de in plakjes.
- Snipper de en knoflook fijn.
- Bestrijk de aubergineplakken met en bestrooi ze met .
- Rasp de schil van de en pers hem uit.
- Verhit een grillpan en bak de aubergineplakken aan beide kanten bruin.
- Kook intussen de beetgaar.
- Verhit de rest van de in een wk en roerbak de met knoflook.
- Voeg al roerend de met citroenrasp en citroensap toe.
- Snijd de in reepjes en voeg ze toe aan het sjalottenmengsel.
- Spoel de af en laat ze uitlekken.
- Verdeel de over 4 diepe borden en schep het auberginemengsel erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti met haricots verts en groene olijven425m
-
Recept
Tagliatelle met tomatensaus, sjalotjes en knoflook425m
-
Recept
Pizza met champignons en groene olijven41u15m
-
Recept
Spaghetti met knoflook425m
-
Recept
Spaghetti met tomaten-auberginesaus430m
-
Recept
Koude pasta salade met zwarte olijven en tomaat410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 30 kcal | 1% | 120 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |