Koude pasta salade met zwarte olijven en tomaat
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
- Bereiden
- Kookboek van Jimmy14
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Grote schaal
Bereidingswijze
- Kook de pasta beetgaar (al dente) en spoel het onder koud water af.
Snij de in hele kleine stukjes (zo klein als een doperwt).
Snij de in ronde schijfjes (ongeveer 5 plakjes per olijf).
Snij de in hele kleine blokjes (bijna net zo klein als de tomaatjes).
Snij de basilicum klein (zie voorgeschreven hoeveelheid).
Meng olie, , zout en peper tot een dressing in een grote schaal.
Voeg alle gesneden ingrediënten toe aan de dressing. - Tot slot meng je de pasta erdoorheen, smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Koude pasta salade410m
-
Recept
Pennette met pesto alla Siciliana, kerstomaatjes en zwarte olijven420m
-
Recept
Spaghetti met aubergine, sjalotjes, knoflook en groene olijven445m
-
Recept
Pasta salade prima donna415m
-
Recept
Pasta alla puttanesca440m
-
Recept
Pasta met geroosterde groenten43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 80 kcal | 4% | 320 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |