Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met courgette en tapenade recept
Spaghetti met courgette en tapenade recept

Spaghetti met courgette en tapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spaghetti beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes wassen, schoonmaken, in plakken snijden en vervolgens in reepjes. In wok olie verhitten. Courgettereepjes ca. 4 minuten roerbakken. Tapenade en garnalen toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti en saus mengen en direct serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met courgette en tapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven