Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met courgettes en parmezaanse kaas recept
Spaghetti met courgettes en parmezaanse kaas recept

Spaghetti met courgettes en parmezaanse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de courgettes in lange repen. Verhit de olijfolie in een wok. Bak de courgetterepen in porties lichtbruin. Schep de courgetterepen in een kom. Voeg de kaas, basilicum en zout toe. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar in ruim water met een scheutje olijfolie en zout. Laat de spaghetti goed uitlekken en schep het terug in de pan. Voeg het courgettemengsel, boter in klontjes en een paar eetlepels olijfolie toe. Roer het geheel op laag vuur goed door elkaar tot de kaas en boter gesmolten zijn. Serveer het gerecht diect.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met courgettes en parmezaanse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven