Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met paprika, tomaat en balsamico recept
Spaghetti met paprika, tomaat en balsamico recept

Spaghetti met paprika, tomaat en balsamico


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de knoflook en uien schoon en snij ze klein.
Verhit wat olie in een braadpan en warm hierin 2 minuten de ui en knoflook.
Snij de tomaten en paprika's in stukjes en voeg toe aan het uienmengsel.
Schenk er een beetje balsamico-azijn bij, breng op smaak met zout en peper en roer goed door elkaar.
Voeg de basilicum nu toe als je gedroogde gebruikt (verse kun je beter op het laatst toevoegen).
Giet de spaghetti af en doe er een scheutje olijfolie bij. Roer goed door.
Snij of verbrokkel de feta in kleine stukjes.
Verdeel de spaghetti over vier borden. Schep hierop het groentemengsel en verdeel de feta erover heen.

Serveersuggesties

Vervang de feta door parmezaanse kaas of pecorino.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met paprika, tomaat en balsamico recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven