Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met rundvleesreepjes recept
Spaghetti met rundvleesreepjes recept

Spaghetti met rundvleesreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes fijn. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees al roerend in 5 minuten bruin. Voeg de sjalotjes met champignons en groenten al roerend toe. Voeg de wijn toe met rozemarijn, tomaatjes en zout. Breng het geheel aan de kook en laat het mengsel op laag vuur 1 5 minuten pruttelen. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet de spaghetti af en vang 1 deciliter kookvocht op. Roer het opgevangen kookvocht door de pasta. Bind het groentemengsel met allesbinder. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met rundvleesreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven