Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met tomaat en mozzarella recept
Spaghetti met tomaat en mozzarella recept

Spaghetti met tomaat en mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten.

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in ca. drie minuten goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Verhit een flinke scheut olie in een hapjes- of braadpan en fruit hierin de ui en de knoflook gedurende drie minuten. Voeg de gare spaghetti, tomaat en mozzarella in gedeeltes toe en verwarm het geheel nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.

Strooi naar eigen inzicht de basilicum en de pijnboompitten over de pasta.

Serveersuggesties

Lekker met een salade met (veld)sla en appel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met tomaat en mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven