Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met tomatensaus en balletjes recept
Spaghetti met tomatensaus en balletjes recept

Spaghetti met tomatensaus en balletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien pellen en snipperen. Gehakt op smaak brengen met knoflookpoeder, Italiaanse kruiden en zout en peper. Van gehakt kleine balletjes vormen. In hapjespan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten, gehaktballetjes toevoegen en rondom bruinbakken. Tomatensaus in pan schenken en geheel met deksel half op de pan nog 10 minuten laten sudderen. Intussen in pan met kokend water spaghetti met zout 10-1 2 minuten beetgaar koken. Spaghetti in vergiet uit laten lekken en over 4 diepe borden verdelen. Tomatensaus erop scheppen en met geraspte kaas bestrooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met tomatensaus en balletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven