Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti van ít huis recept
Spaghetti van ít huis recept

Spaghetti van ít huis


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tomatensaus:
Doe een scheutje olijfolie in de pan en laat deze goed warm worden.
Roerbak de uien en de wortel tot de groentjes gaar worden.
( Bak de tomatenpuree even mee om te ontzuren. )
Voeg de tomaten toe, de laurier en tijm, de druppels tabasco.
Blijf even roeren, doe dan een deksel op de pan en laat dit op een zacht vuurtje koken.
Intussen het gehakt bakken in de olijfolie.
Roer het gehakt door de saus en laat Ĺ uur sudderen.
Snij intussen de paprikaís, de courgette in kleine stukjes en de champignons in plakjes.
Voeg aan de saus toe en laat nog 1 uur zacht sudderen.
De pasta:
Neem de extra fijne deegwaren.
Breng het water aan de kook en voeg een scheutje olijfolie toe.
Respecteer de kooktijd die op de verpakking staat.
Bewaar 2 el kookwater voor na het uitschenken door de resterende pasta te roeren om kleven te voorkomen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti van ít huis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven