Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spaghettini met zalm en pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghettini. Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten.
Verdeel de vis in stukken. Verhit de olie in de koekepan en fruit de ui 1 minuut.
Voeg de courgette toe en bak 3 minuten mee.

Voeg de pesto, de crème fraiche en 100 milliliter water toe.
Roer glad en breng tegen de kook.
Draai het vuur laag en schep de zalm en de bevroren erwten erdoor.
Verwarm 5.5 minuten op laag vuur tot de erwten beetgaar zijn.
Breng op smaak met peper en zout.

Giet de spaghettini af en schep door de saus.
Veel over 4 diepe borden.

Serveersuggesties

Vervang de zalm door 2 blikjes tonijn op water (185 gram).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghettini met zalm en pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven