Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spätzle (basisrecept) recept
Spätzle (basisrecept) recept

Spätzle (basisrecept)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng alle ingrediënten door elkaar in een grote kom tot een dikke massa waar luchtbellen in ontstaan. Laat het dan tien minuten rusten. Roer het nu nog een keer goed door (het deeg moet je omhoog kunnen halen met een lepel zodat het niet meer scheurt). Ondertussen kook je in een pan ruim water (ca. 4 liter) Plaats dan het spätzle rooster op de pan en steek een stuk deeg af die je op het rooster legt en met bijpassende spatel in de pan wrijft. Als het water weer kookt, dan zijn de späztles gaar en kun je ze met een schuimspaan uit de pan halen. Op smaak maken met peper en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spätzle (basisrecept) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven