Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle kip pesto recept
Tagliatelle kip pesto recept

Tagliatelle kip pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tagliatelle:
Kook een grote hoeveelheid water in een pan. Doe de tagliatelle pas in de pan als het water ook echt goed kookt. Kook de tagliatelle 8 min (ligt er aan wat er op de verpakking staat). Als de tagliatelle gekookt is oversprenkelen met olijf olie zodat deze niet gaat plakken.

Saus:
Snijd de kip in reepjes en bak deze gaar in een wokpan. Snipper de ui en de knoflook en bak deze in een koekenpan met een scheut olijfolie tot de ui glazig is. Voeg de ui en knoflook bij de kip. Voeg daar bij de pesto en creme freche en roer dit niet langer dan 5 minuten om.

Sla:
Bak de pijnboompitten in een koekenpan ZONDER OLIE. Wacht tot deze wat bruiner worden en haal deze dan van het vuur. (blijf hierbij want ze verbranden snel. ) Snijd de tomaten in blokjes en voeg deze samen met de rucola in een bak. Besprenkel deze met olijfolie en voeg de pijnboompitjes toe.

Totaal:
Roer de saus samen met de tagliatelle en serveer de sla op de pasta en eet als een geheel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle kip pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven