Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met asperges en zalm recept
Tagliatelle met asperges en zalm recept

Tagliatelle met asperges en zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en snijd ze in schuine stukjes van 3 cm. Snijd de zalm in brede repen en de kaas in dunne plakjes. Kook de asperges in ruim water met zout in 10 tot 15 minuten beetgaar. Giet ze af en vang het kookvocht op. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid intussen de maggisaus met boter volgens de aanwijzingen maar gebruik 200 milliliter kookvocht in plaats van water. Schep de asperges door de saus. Verdeel de pasta over de borden, schep de saus met asperges erover en verdeel zalm, kaas en kruiden erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met asperges en zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven