Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met asperges, garnalen en ham recept
Tagliatelle met asperges, garnalen en ham recept

Tagliatelle met asperges, garnalen en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak hierin de stukjes asperges, prei en knoflook 7 minuten. Voeg de créme fraïche, peper en zout toe en warm goed door. Schep de garnalen en hamreepjes erdoor. Laat de saus niet koken. Serveer de tagliatelle in een warme schaal met de saus erdoor en bestrooi het gerecht met de parmezaanse kaas en peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met asperges, garnalen en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tagliatelle met asperges, garnalen en ham heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Een heerlijke maaltijd met (in mijn geval) zelf gepelde garnaaltjes. Voor herhaling vatbaar!
    Lydia gaf dit recept op 26 mei 2013 4 uit 5 sterren
  • Verrassend lekker.
    Joop gaf dit recept op 24 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven