Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met gehaktballetjes in roomsaus recept
Tagliatelle met gehaktballetjes in roomsaus recept

Tagliatelle met gehaktballetjes in roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak eerst het gehakt aan met de gehaktkruiden, het ei en het paneermeel of de beschuit. Draai hiervan balletjes van bitterbal formaat. Intussen zet je het water met het maggi bouillonblokje ook op voor de tagliatelle. Snij de ui in kleine stukjes en bak ze met het gehakt mee. De balletjes moeten gaar zijn. Wanneer de balletjes gaar zijn doe je de slagroom en het bakje kruiden roomkaas erbij en dit laat je n paar minuutjes sudderen al roerend tot de slagroom iets inbindt. De tagliatelle koken volgens voorschrift.

Serveersuggesties

Serveer tip: beetje rucola en Parmezaanse of geraspte kaas erop en eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met gehaktballetjes in roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven