Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met kaassaus recept
Tagliatelle met kaassaus recept

Tagliatelle met kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sjalotjes in vieren. Verhit 10 gram boter in een koekenpan en fruit de sjalotjes in 10 minuten glazig. Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd ze in dunne plakjes. Verhit de rest van de boter en bak de peren bruin. Verwarm de melk met roon in een steelpan. Voeg de gorgonzola toe en blijf het roeren tot de kaas gesmolten is. Voeg de sjalotjes toe aan de saus en breng hem op smaak met zout. Giet de pasta af en verdeel het over 4 diepe borden. Verdeel de peren erover en schenk de saus erop. Bestrooi het gerecht met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven