Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met mager rundergehakt en yoghurt recept
Tagliatelle met mager rundergehakt en yoghurt recept

Tagliatelle met mager rundergehakt en yoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gewassen spinazie met aanhangend water in een grote pan en laat het ca. 3 minuten op een hoog vuur slinken. Roer af en toe. Laat de spinazie uitlekken in een vergiet en hak de bladeren grof. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui en het gehakt tot de ui zacht is. Voeg de witte wijn, tomaten, paprika, cayennepeper en de helft van de koriander toe. Kook alles 20 minuten op laag vuur, voeg op het laatst de yoghurt toe (niet koken!). Kook de pasta beetgaar en meng de slierten met de vleessaus en de rest van de koriander. Verdeel de pasta over 4 diepe borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met mager rundergehakt en yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tagliatelle met mager rundergehakt en yoghurt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • En wat doe ik met die gehakte spinazie?
    Moi gaf dit recept op 22 juli 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven