Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met paddenstoelen recept
Tagliatelle met paddenstoelen recept

Tagliatelle met paddenstoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wrijf de boterhammen in met een door de midden gesneden teen knoflook. Rooster de boterhammen in de broodrooster bruin. Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier of een speciaal borsteltje. Snijd ze in grote stukken. Fruit een fijngesnipperd teentje knoflook in hete olie in een braadpan. Fruit de ui mee tot deze glazig ziet. bak dan de paddenstoelen ongeveer 5 minuten mee onder voortdurend omscheppen. Voeg de creme fraīche toe en roer het tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de saus door de pasta.

Snijd het brood in dobbelsteentjes. Klop een dressing van olijfolie, citroensap en peper en zout. Schep dit door de sla en strooi de broodcroutons hierover.

Serveer de salade bij de pasta.

Serveersuggesties

Je kunt eventueel ook gebakken spekjes door de paddenstoelensaus mengen, maar dan is het geen vegetarisch gerecht meer. De salade kun je verrijken door er twee gekookte eieren in stukjes bij te voegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met paddenstoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven