Tagliatelle met paddenstoelen
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Askie
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Kook de volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Wrijf de boterhammen in met een door de midden gesneden teen knoflook.
- Rooster de boterhammen in de broodrooster bruin.
- Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier of een speciaal borsteltje.
- Snijd ze in grote stukken.
- Fruit een fijngesnipperd teentje knoflook in hete in een braadpan.
- Fruit de ui mee tot deze glazig ziet.
- bak dan de paddenstoelen ongeveer 5 minuten mee onder voortdurend omscheppen.
- Voeg de creme fraîche toe en roer het tot een gladde saus.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Schep de saus door de pasta.
Snijd het in dobbelsteentjes. - Klop een dressing van , en peper en zout.
- Schep dit door de sla en strooi de broodcroutons hierover.
Serveer de salade bij de pasta.
Ook lekker om te maken
Variaties op Tagliatelle met paddenstoelen
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tagliatelle met paddenstoelen | 1 | Pastagerechten |
Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus | 1 | Pastagerechten |
Tagliatelle met paddenstoelen en salie | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle en brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 412 kcal | 20% | 1648 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 73 g. | 28% | 292 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |