Tagliatelle met kaas
- Herkomst Cyprus
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelli recepten
- Bereiden
- Kookboek van jeannet
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Haloumie in blokjes snijden en aan beide zijde bruin bakken.
- Groenten snijden en roerbakken.
- Kruidenzaden malen.
- koken.
- Alle groenten kruiden en specerijen door elkaar mengen door de tagliatelli, als laatste de haloumi erdoor.
- Haloumi is een smakelijke zoute van schapenmelk of een combinatie van schaap, koe en geitenmelk.
Ook lekker om te maken
Variaties op Tagliatelle met kaas
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tagliatelle met kaassaus | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder en olie
- bouillonpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle en sojasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- kaas en bouillonpoeder kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterdzaad
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillonpoeder kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1261 kcal | 63% | 5044 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |