Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met paddenstoelen recept
Tagliatelle met paddenstoelen recept

Tagliatelle met paddenstoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit het sjalotje en de ham ca. 3 minuten in de olie. Voeg de paddenstoelen toe en fruit het geheel nog eens 2 minuten. Voeg de slagroom en de nootmuskaat toe. Kook de saus in ca. 20 minuten in tot slagroomdikte en breng de saus op smaak met zout en peper. Breng 6 liter water met 3 eetlepels zeezout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze gaar in ca. 4 minuten. Giet de pasta af, meng de saus met de pasta en serveer dit met de kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met paddenstoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven