Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met paddenstoelen en salie recept
Tagliatelle met paddenstoelen en salie recept

Tagliatelle met paddenstoelen en salie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook 300 tot 350 gram tagliatelle in ruim kokend water met zout beetgaar volgens gebruiksaanwijzing. Bak 250 gram gemengde paddenstoelen samen met 4 fijngesneden salieblaadjes 5 minuten op hoog vuur in 2-3 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en schep de paddenstoelen door de uitgelekte pasta. Serveer met geschaafde parmezaanse kaas en gefrituurde salieblaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met paddenstoelen en salie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven