Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met pesto en rucola recept
Tagliatelle met pesto en rucola recept

Tagliatelle met pesto en rucola


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de tagiatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Fruit de fijngehakte ui en knoflook. Bak daarna de spekjes tot ze krokant zijn. Voeg het potje pesto al roerend bij het vlees en de ui en knoflook. Als dit een mooie saus is geworden, voeg dan de rucolasla toe. Laat de rucola niet te lang mee bakken, zodat deze lekker vers blijft. Giet de tagliatelle af en meng dit met de saus. Strooi bij het opdienen wat kort gebakken pijnboompitten over het gerecht. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met pesto en rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tagliatelle met pesto en rucola heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Heerlijk snel gerecht! voor de variatie heb ik er nog wat cherry tomaten (half doorgesneden) doorheen gedaan, maakt de saus ook wat natter, zodat het makkelijker met de pasta mengt!
    Bezoeker gaf dit recept op 7 oktober 2011 4 uit 5 sterren
  • Dit was een onwijs lekker recept. Door de spek reepjes werd het allemaal een beetje zout, ik zou de volgende keer bacon reepjes nemen met een beetje kook room. Maar ik heb er van genoten.
    Sibo gaf dit recept op 24 februari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven