Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met rucolapesto en garnalen recept
Tagliatelle met rucolapesto en garnalen recept

Tagliatelle met rucolapesto en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe 8 centiliter olijfolie, de pijnboompitten, de walnoten, de knoflook en de rucola in de blender en pureer.
Roer de gemalen Parmezaan hier onder en je pesto is klaar.

Verhit 5 centiliter olijfolie in een braadpan en sauteer hierin de garnalen gedurende enkele minuten.
Bestrooi ze met een beetje zout en peper uit de molen.

Kook de tagliatelle al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat uitlekken in het vergiet en roer meteen de pesto er doorheen.

Verdeel de tagliatelle over 4 voorverwarmde pastaborden.
Schep de garnalen met het aanhangende vocht er overheen en garneer met enkele blaadjes rucola.
Zet voor de liefhebber nog wat extra gemalen Parmezaanse kaas op tafel.

Serveersuggesties

Drink er een glas goed gekoelde, droge witte Italiaanse wijn bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met rucolapesto en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven