Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas recept
Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas recept

Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de teentjes knoflook en snijd ze in plakjes. Rasp de nootmuskaat. Was de spinazie en snijd het fijn. Breng een grote pan water met zout aan de kook en kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een scheutje olijfolie, een klontje boter, de knoflook en de nootmuskaat in een wok en voeg de spinazie toe. Laat het in 5 minuten slinken en donker van kleur worden. Breng de groente op smaak met zout en voeg de room en mascarpone en een paar eetlepels van het kookvocht van de pasta toe. Breng de saus tegen de kook aan. Laat de pasta uitlekken, bewaar wat van het kookvocht en roer de pasta door de spinaziesaus. Strooi de Parmezaanse kaas erop en roer het gerecht goed door elkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven