Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Pel de teentjes en snijd ze in plakjes.
- Rasp de .
- Was de en snijd het fijn.
- Breng een grote pan water met zout aan de kook en kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit een scheutje , een klontje , de en de in een wok en voeg de toe.
- Laat het in 5 minuten slinken en donker van kleur worden.
- Breng de groente op smaak met zout en voeg de room en en een paar eetlepels van het kookvocht van de pasta toe.
- Breng de saus tegen de kook aan.
- Laat de pasta uitlekken, bewaar wat van het kookvocht en roer de pasta door de spinaziesaus.
- Strooi de erop en roer het gerecht goed door elkaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Canneloni met spinazie en mascarpone430m
-
Recept
Penne-ovenschotel met parmezaanse kaas450m
-
Recept
Spaghetti met courgettes en parmezaanse kaas445m
-
Recept
Tagliatelle met paddenstoelen430m
-
Recept
Tagliatelle met kipfilet en spinazie-champignonsaus445m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie en kaas420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, slagroom, mascarpone, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, slagroom, mascarpone, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 608 kcal | 30% | 2432 kcal |
Vetten | 24 g. | 35% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 81 g. | 31% | 324 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |