Spaghetti met courgettes en parmezaanse kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in lange repen.
- Verhit de in een wok.
- Bak de courgetterepen in porties lichtbruin.
- Schep de courgetterepen in een kom.
- Voeg de kaas, basilicum en zout toe.
- Kook intussen de volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar in ruim water met een scheutje en zout.
- Laat de goed uitlekken en schep het terug in de pan.
- Voeg het courgettemengsel, in klontjes en een paar eetlepels toe.
- Roer het geheel op laag vuur goed door elkaar tot de kaas en gesmolten zijn.
- Serveer het gerecht diect.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti bolognese met geraspte Parmezaanse kaas440m
-
Recept
Penne-ovenschotel met parmezaanse kaas450m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas435m
-
Recept
Pasta met gebakken champignons, Parmezaanse kaas en gerookte zalm430m
-
Recept
Groene asperges met ham, parmezaanse kaas en pasta430m
-
Recept
Spaghetti á la Anna410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 377 kcal | 18% | 1508 kcal |
Vetten | 29 g. | 42% | 116 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |