Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met zalm recept
Tagliatelle met zalm recept

Tagliatelle met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Snijd terwijl de zalm in plakjes en snipper de bieslook. Wanneer de tagliatelle klaar zijn, giet het water af en zet de pot terug op een laag vuurtje. Voeg de boter toe en voeg vervolgens de plakjes zalm toe. Giet al een beetje room erbij om te voorkomen dat er iets aanbakt aan de bodem van de pot. Voeg de bieslook toe. Voeg de rest van de room toe en meng alles door elkaar. Pers enkele druppeltjes citroensap bij het geheel en kruid, naar eigen smaak, met peper en zout.

Serveersuggesties

Serveer met enkele sprietjes bieslook ter versiering. Koude, gehalveerde kerstomaatjes geven het geheel een frisse smaak. Voeg ze op het laatste moment toe, maar laat ze niet meer opwarmen in de pot. Serveer het geheel dan onmiddellijk. In plaats van zalm kunnen ook scampi's worden gebruikt. Deze moeten dan wel op voorhand in een beetje look en uitjes worden gebakken. Voeg ze vervolgens, gebakken, zoals de zalm toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tagliatelle met zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Mmm dat ziet er erg lekker uit! Pasta maar toch niet té zwaar, ideaal!
    Jen gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven