Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met zalm en spinazie recept
Tagliatelle met zalm en spinazie recept

Tagliatelle met zalm en spinazie


Ingrediënten


16

Bereidingswijze


Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze beetgaar.
Snijd de ui in kleine blokjes en hak de knoflook.
Fruit deze in wat olijfolie glazig.
Snijd de gerookte zalm in grove snippers en voeg deze aan de ui/knoflook toe.
Voeg in delen de verse spinazie toe, totdat deze is geslonken.
Voeg de kookroom en naar smaak peper en zout toe.
Snijd de mozzarella in plakken.
Doe de tagliatelle in een ovenschaal, verdeel de saus erover en leg hierop de plakken mozzarella.
Bak de schotel in de oven op 200 graden C. ongeveer 10 minuten, todat de mozzarella gesmolten en een beetje bruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met zalm en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tagliatelle met zalm en spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Echt hemels is dit gerecht, ook onze kinderen van 3 en 1 aten hun vingers er bij op.
    Naomi gaf dit recept op 3 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Vandaag gemaakt voor mijn man en drie kids. Ze vonden het allemaal heerlijk! Ik had er nog wel garnalen aan toegevoegd. Een toppertje!
    Bezoeker gaf dit recept op 15 juli 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven