Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met zalm, garnalen en spinazie recept
Tagliatelle met zalm, garnalen en spinazie recept

Tagliatelle met zalm, garnalen en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook ruim water in een pan. Voeg een beetje olijfolie toe, dan gaat de tagliatelle niet zo plakken. Als het water kookt de tagliatelle toevoegen en ongeveer in 8 minuten beetgaar koken. Snijd de lente ui in ringen. Snijd de bieslook fijn. Hak de knoflook fijn. Doe 600 mililiter water in een pan en de zakjes roomsaus. Al de saus dik aan het worden is de lente ui, knoflook, garnalen, zalm en spinazie toevoegen. Dit ongeveer 5 minuten zachtjes laten koken. Op het laatst voeg je de bieslook toe. Naar smaak peper en zout toevoegen. Tagliatelle op een bord doen en er een flinke schep saus overheen doen. Ik gebruik altijd meer water dan er wordt aangegeven op het pakje roomsaus. Omdat je zoveel toevoegt aan de saus wordt deze erg dik.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met zalm, garnalen en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven