Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taglilatelle met gerookte kipfilet recept
Taglilatelle met gerookte kipfilet recept

Taglilatelle met gerookte kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in kleine reepjes of kleine blokjes. Was en droog de spinazie. Hak de spinazieblaadjes iets kleiner. Rooster de pijnboompitten in enkele druppels olijfolie in een koekenpan lichtbruin, schep ze uit de pan in een kom. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking in lichtgezouten water beetgaar. Verhit intussen 3 eetlepels olijfolie in een wok of grote koekenpan en roerbak de spinazie enkele minuten. Roer de kip door de spinazie, breng op smaak met zout. Laat de pasta uitlekken, schep de warme spinazie en kipreepjes door de tagliatelle en bestrooi het gerecht met pijnboompitten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit taglilatelle met gerookte kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven