Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Timmermansmacaroni recept
Timmermansmacaroni recept

Timmermansmacaroni


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de olie en de boter heet worden in een flinke koekenpan of hapjespan en fruit hierin de knoflook.
Doe er de uitgelekte champignons bij ( snijd grote stukken nog eens door).
Schep ze een keer om en laat ze 3 minuten samen smoren.
Voeg de doperwten, de ham en de room toe.
Laat dit samen op een laag vuurtje sudderen.

Kook intussen de macaroni in ruim water met 1 of 2 bouillonblokken gaar, en laat het goed uitlekken.
Breng het mengsel op smaak met zout en peper en schep er de macaroni losjes door gelijk met de Parmezaanse kaas.

Serveersuggesties

Ik houd ervan om er ook nog kaas overheen te strooien, lekker met wat ketchup. Eet smakelijk!!!

Allergenen Informatie

Voor dit timmermansmacaroni recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven