Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortelini met champignons, spekjes en tapenade recept
Tortelini met champignons, spekjes en tapenade recept

Tortelini met champignons, spekjes en tapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tortelini volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Snijd de champignons in vieren, snipper de ui en snijd de paprika in kleine stukjes. Bak in een wokpan de spekjes goed uit, uit de pan nemen en in het vet van de spekjes de groenten fruiten. Spekjes terug doen in de tapenade erbij scheppen. De tortelini en de kappertjes toevoegen en goed door elkaar roeren. Zout en peper naar smaak en behoefte toevoegen.

Serveersuggesties

Serveren met een lekkere frisse salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tortelini met champignons, spekjes en tapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven