Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortellini met broccoli en gorgonzola recept
Tortellini met broccoli en gorgonzola recept

Tortellini met broccoli en gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 ei splitsen.
2 eieren loskloppen. In een mengbeker doen:
kip, ham, paneermeel, kaas, eierdooier, van losgeklopte ei, zout peper, nootmuskaat. Fijnmalen.
In een andere kom van de rest van het ei en de bloem een deeg maken en uitrollen tot een lap.
Hier rondjes uitsteken.
Op elk rondje een theelepel mengsel leggen en dichtvouwen.
Laten drogen.
Voor de saus:
Boter smelten. Knoflook uitpersen en bakken. Slagroom toevoegen. Op een hoog vuur laten inkoken. Champignons schoonmaken en in vieren snijden. Aan het slagroom mengsel toevoegen. Nog ongeveer 5 minuten laten koken. Gorgonzola in kleine stukjes snijden. Aan de slagroom toevoegen en nog even doorwarmen. De broccoli in kleine brokjes snijden en kort koken.
De tortellini koken.
Saus verwarmen.
Tortellini op schaal scheppen eroverheen de broccoli scheppen, dan de saus en de peterselie eroverheen leggen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tortellini met broccoli en gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven