Allergie informatie: Tortellini met kaas-basilicumsaus en spekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tortellini gevuld met kaas
- 150 gram magere spekblokjes
- 300 gram panklare prei
- 1 doosje Maggi kaas-basilicum saus
- 25 gram boter
- 125 gram cherrytomaatjes, in vieren
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tortellini met kaas-basilicumsaus en spekjes
- Allergieen informatie