Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vakantierecept recept
Vakantierecept recept

Vakantierecept


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui en knoflook. Even bakken in olijfolie. Daarna paprika in stukjes bijvoegen. Nog 5 minuten bakken, tomatenpuree toevoegen en het blikje tonijn + water. Losroeren en blijven roeren, eventueel nog wat water erbij. Ondertussen macaroni koken in ruim water, afgieten en afspelen met warm water. Macaroni bij de vissaus doen, even roeren en klaar!

Serveersuggesties

Lekker met kerstomaatjes of een groene salade.

Allergenen Informatie

Voor dit vakantierecept recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven