Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische tagliatelle recept
Vegetarische tagliatelle recept

Vegetarische tagliatelle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snijd de uien fijn. Pluk de sla in stukken, was hem en dep hem droog. Kook de tagliatelle in ruim kokend water met iets zout in 10 minuten beetgaar. Snijd 1 teentje knoflook doormidden en wrijf de boterhammen ermee in. Rooster de boterhammen onder de hete grill goudbruin. Boen de paddestoelen schoon en snijd ze in stukken. Verhit de olie in een grote koekenpan. Snijd 1 teentje knoflook fijn en fruit het met de ui in de hete olie glazig en lichtbruin. Bak op hoog vuur de paddestoelen al roerend 5 minuten mee. Voeg de creme fraiche toe en breng het op smaak met zout. Schep de saus door de pasta. Snijd het geroosterde brood in kleine blokjes. Klop een dressing van de extra olijfolie, citroensap en zout. Meng de dressing door de sla en strooi de croutons erover. Serveer de sla bij de pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische tagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven