Tagliatelle met tomatensaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Pel de en snijd ze in stukjes.
- Pel en snipper de 2 .
- Pel en halveer het extra .
- Verhit 2 eetlepels olie in een pan en smoor de met de 2 , , wijnazijn, basilicum en erin.
- Kook intussen de pasta beetgaar.
- Verwarm de ovengrill.
- Sprenkel de rest van de olie over het brood en wrijf de gehalveerde knoflook erover.
- Snijd het brood in blokjes en bak ze krokant onder de grill.
- Schep de tomatensaus door de pasta en verdeel de croutons en kaas erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tonijn met tagliatelle en tomatensaus440m
-
Recept
Tagliatelle met tomatensaus en groene olijven430m
-
Recept
Peperonata met tagliatelle445m
-
Recept
Tagliatelle met paddenstoelen430m
-
Recept
Tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus430m
-
Recept
Tagliatelle met bospaddestoelen en ganzenlever425m
Variaties op Tagliatelle met tomatensaus
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tagliatelle met tomatensaus en groene olijven | 1 | Pastagerechten |
Tagliatelle met tomatensaus, sjalotjes en knoflook | 1 | Pastagerechten |
Eenvoudige tagliatelle met tomatensaus | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tagliatelle en witbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 556 kcal | 27% | 2224 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 75 g. | 28% | 300 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |