Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vleessaus met saucijs, tomaat en karwijzaad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui, met de knoflook 1 minuut.
Druk boven de pan het vlees uit de saucijzen. Bak het saucijsvlees met een spatel rul. Schep het karwijzaad erbij en bak nog 1 minuut.
Schenk de gepelde tomaten in de pan. Druk de tomaten met een spatel stuk. Verwarm de saus 10 minuten op laag vuur.
Voeg de peterselie toe en breng de saus op smaak met zout en peper.

Serveersuggesties

Lekker met fusilli. Serveer met versgeraspte pecorino.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vleessaus met saucijs, tomaat en karwijzaad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven