Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlinderpasta recept
Vlinderpasta recept

Vlinderpasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem en een snufje zout boven een kom. Meng het ei en een vierde deel van de Parmezaanse kaas erdoor. Kneed alles tot een deeg. Bestuif het aanrecht met bloem en rol het deeg uit tot een dunne lap van circa 3 milimeter dik. Snijd het deeg met een kartelradeermesje in repen van circa 1 centimeter. Snijd elke reep in stukjes van circa 2 centimeter. Knijp elk deegstukje in het midden tegen elkaar. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze in circa 5 minuten beetgaar. Roer de kruiden en de rest erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Schep de bouillon met pasta in de borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vlinderpasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven