Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkoren spaghetti met spinaziegehaktballetjes recept
Volkoren spaghetti met spinaziegehaktballetjes recept

Volkoren spaghetti met spinaziegehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Druk al het vocht eruit en snijd de spinazie fijn. Meng in een kom het gehakt met de spinazie, de knoflook, 1/2 eetlepel Italiaanse kruiden, 1 theelepel zout en peper naar smaak. Voeg het ei en de beschuit toe en kneed alles goed door. Vorm het gehaktmengsel met natte handen tot circa 20 balletjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 minuten rondom bruin. Schenk de tomatensaus erbij en roer de rest van de Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak erdoor. Laat de gehaktballetjes in de saus 10 minuten zachtjes sudderen. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de tomatensaus te dik is geworden, schep er dan wat kookvocht van de pasta bij. Giet de pasta af en verdeel de spaghetti over 4 diepe borden. Schep de gehaktballetjes met saus erover. Lekker met wat geraspte kaas en een salade van jonge bladsla met sperziebonen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit volkoren spaghetti met spinaziegehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven