Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-pesto recept
Zalm-pesto recept

Zalm-pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tagliatelle volgens aanwijzing beetgaar koken. Zalm tussen keukenpapier deppen, olijfolie in de koekenpan op temperatuur laten komen en de zalm er zachtjes in bakken tot het gaar is. In wok de pesto verwarmen, de tagliatelle er doorheen scheppen en op het laatst de rucola. De pasta over de borden verdelen, pijnboompitten erover strooien en de zalm erop leggen. Naar smaak bestrooien met zout en grof gemalen peper, schijfje citroen op de zalm leggen.

Serveersuggesties

Heerlijk met een glas pinot blanc. I.p.v. rucola kan er ook zeekraal verwerkt worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm-pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zalm-pesto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt me een heerlijk recept, weet iemand wat er bedoelt wordt met een potje rode pesto? Hoeveel dat ongeveer is in ruime eetlepels?
    Bezoeker gaf dit recept op 26 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven