Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmlasagne met roomkaas recept
Zalmlasagne met roomkaas recept

Zalmlasagne met roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De spinazie ontdooien (in een pan) en goed uit laten lekken. 1 ui fijn snipperen en met beetje olie en glazig bakken. De in plakjes gesneden champignons erbij goed omscheppen met de uien en laten bakken. De spinazie erdoor roeren met de 2 eieren, beetje zout en peper uit de molen (lekkerst) en nog paar minuutjes zachtjes laten bakken. Dan de geitenkaas in kleine stukjes erdoor roeren tot het is opgelost. Bechamelsaus (zakje) met 500 milliliter melk gaar koken. Je kan er wat extra nootmuskaat aan toevoegen. In schaal een laagje tomatenplakjes doen, dan de helft van het spinazie mengsel, daarna bechamelsaus en lasagnevellen. Zalm in zijn geheel er opleggen en besmeren met de roomkaas. 1 ui in ringen snijden en erover verdelen. Lasagnevellen er bovenop doen en afmaken met een laag tomatenplakjes, het spinaziemengsel en bechamelsaus. De kaas erover verdelen en 25 minuten op 200 graden C. in de voorverwarmde oven doen.

Serveersuggesties

Ik heb gemerkt dat je de lasagnevellen beter iets kan voorkoken, want er is te weinig vocht in het gerecht om de vellen zacht te krijgen. Het restje was de volgende dag wel zacht geworden, het vocht van de vis was er in getrokken. Gemengde sla is hier lekker bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmlasagne met roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven