Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastavocado recept
Pastavocado recept

Pastavocado


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding (20 minuten)
1. Snij 1 paprika in dunne reepjes.
2. Snij de ui in dunnen ringen.
3. Bak de ui en paprika op matig vuur, tot de ui bruint.
4. Pureer het avocado vlees met de overgebleven paprika en het teentje knoflook.
5. Kook de pasta beet gaar.
6. Maak de dressing van 1 zakje en doe er iets minder olie en water bij dan staat aangegeven op het zakje.


Bereiding ( 5 minuten)
1. Verdeel de salade over het bord.
2. Verdeel de pasta over de salade.
3. Schenk de dressing over de pasta en salade.
4. Verdeel vervolgens de paprika en ui over het bord.
5. Verdeel als laatste de avocado-dip over het bord.
6. Gelijk opdienen.

Serveersuggesties

Eventueel kan er ook nog wat rauwe ham in rolletjes toegevoegd worden.

Allergenen Informatie

Voor dit pastavocado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven