Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige nasi recept
Pittige nasi recept

Pittige nasi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de kip in stukjes en marineer deze in de knoflook, met een flinke scheut ketjap en wat djintan en kook de rijst volgens de verpakking.

Snipper de ui en rode peper (evt. de zaadjes weghalen indien u het niet te pittig wilt) en fruit deze in olijfolie tot de ui glazig is. Voeg de in stukjes kipfilet toe en bak deze goudbruin.

Snij ondertussen de prei, spitskool en paprika, snij ook de ham in reepjes en kluts de eieren samen met wat peper, zout en laos door elkaar. Bak hier kleine omeletjes van.

Zodra de kip gaar is, voegt u een flinke snuf van alle kruiden toe, en de gesneden groenten. Snij de omeletjes in repen en meng door de groentemix. Laat dit 5 minuten gaar worden en voeg naar smaak extra ketjap en sambal toe.

Tips:
Paprika iets later toevoegen, dan blijft deze lekker knapperig!

Serveer met pindasaus en kroepoek, altijd een succes.

Serveersuggesties

Extra lekker met biologische producten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige nasi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven