Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocolade taart met Chia zaad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de bodem:

Doe alle ingrediŽnten voor de bodem in de blender en maal er een mooie massa van. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en verdeel de massa hierover druk goed aan zodat het een mooie stevige bodem wordt. Laat het geheel stevig worden in de koelkast.

Voor de vulling:

Week de chia zaden voor gebruik in water met appelazijn en water.

De chia zaden na het weken goed uit laten lekken en even afspoelen.
Doe de noten, banaan en kokosmeel in de blender en maak fijn roer dit door de zaden heen. Doe nu de rest van de ingrediŽnten er bij en roer goed door.
Strijk deze massa over de bodem die je in de koelkast hebt gezet.
Zet de taart weer terug in de koelkast en laat ongeveer 7 uur opstijven.

Serveersuggesties

De taart in de koelkast bewaren. Als topping kun je er een heel dun laagje zelf gemaakte abrikozen jam over smeren of smeer er een dun laagje home made amandelpasta overheen

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade taart met chia zaad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven