Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amerikaanse schotel recept
Amerikaanse schotel recept

Amerikaanse schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


50 gram boter in de braadpan doen. Bruin laten worden. Braad daarin de gesneden blokjes hamlappen even aan. Maak ondertussen de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de paprika's in reepjes en doe die bij de hamlappen. Laat dit alles op een zacht vuurtje sudderen terwijl u een roux maakt. Zet een steelpannetje op een zacht vuur. Doe de 25 gram margarine erin voeg al roerend de tarwebloem toe. Doe al roerend de melk erbij. Als de roux een mooi wit papje is geworden, zet het gas laag. Voeg het zout,peper en de kerrie toe en snipper de bananen in de roux. Laat het geheel even doorpruttelen en voeg het dan aan de hamlappen toe. Laat het geheel een half uurtje sudderen. Lekker met rijst koken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amerikaanse schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven