Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Ketjap recept
Babi Ketjap recept

Babi Ketjap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de hamlappen in gelijke stukjes van circa 3 cm (niet te klein, want bij het bakken krimpen ze iets) Snijd de uitjes klein en fruit ze in een grote pan. Zo snel mogelijk ook de knoflookteentjes fijn snijden en meebakken in de pan. Zodra de uien (en de knoflook) een beetje bruin zijn, dan het vlees erbij doen en bakken. De kippenbouillon in de pan doen zodra de stukjes vlees een beetje bruin zijn. Peper en zout naar smaak toevoegen. Als het vlees gaar is, dan de tomatenketchup toevoegen en het scheutje water. De boel goed mengen en dan daarna de ketjap erbij doen. (veel tot het goed "zwart" is) Vlak voor het opdienen (als alles klaar is), dan pas de chips (halve zak - tot 3/4) erbij doen en de boel door elkaar mengen. Vuur daarna onmiddellijk uit doen. Serveren met witte rijst (en groente).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven