Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Pahang recept
Babi Pahang recept

Babi Pahang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hamlappen in blokjes snijden. Marineren met ketjap, ketchup en knoflook (geperst of poeder). Het vlees ca. 20 minuten bakken en tomatenpuree en suiker toevoegen. Vervolgens de atjar tjampoer en de ananas met sap. Doe er een halve liter water bij. Tegen de kook brengen en even laten sudderen. Vervolgens binden met maizena (aanmaken met wat water) of allesbinder. Serveren met rijst en een frisse salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi pahang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven