Allergie informatie: Babi Pangang
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 potje atjar tjampoer (Indonesisch tafelzuur)
- 500 gram varkensvlees
- 500 gram rijst
- 1 fles hete ketchup
- 3 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels djahé (gemberpoeder)
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel zeezout
- 5 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
- 2 theelepels sambal oetlek
- halve citroen
- scheutje worcestersaus
- half kopje water
- aardappelmeel
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Babi pangang
- Allergieen informatie